Häng med på Mötesplats Sociala Medier 12 maj

Förra året arrangerade Borås Stad tillsammans med Högskolan i Borås en spännande halvdagskonferens kring sociala medier med inriktning framförallt på offentlig sektor och kommunikationen medborgare/politik. En otroligt givande och spännande dag med bl a Brit Stakston från JMW Kommunikation, Gun Svensson a k a Farmor Gun (vinnare av stora bloggpriset, i kategorin politik och samhälle, 2009), Hans Kullin PR-strateg och många många fler spännande föreläsare.

Nu är det dags igen, den 12 maj fyller vi förhoppningsvis Högskolans Sparbankssal till bristningsgränsen av företrädare för politiken, näringslivet, högskoleväsendet, offentlig sektor m m i en skön mix av nya, nyfikna, kunniga, medvetna, erfarna, proffs på kommunikation i digitala kanaler.

Startfältet är vasst vill jag påstå, t ex gästas vi av den amerikanske ambassadören Matthew Barzun, statssekreterare Per Schlingmann och kommunikationsstrategen Hampus Brynolf.

Hela programmet finns på msmboras.wordpress.com och på boras.se/msmboras där du också kan anmäla dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>